Teleconferință cu analiști, investitori și jurnaliști – 13 Aprilie 2021

Teleconferință cu analiști, investitori și jurnaliști – 13 Aprilie 2021

Marți, 13 Aprilie 2021, între orele 10:30-12:00, ora locală, Echipa de conducere a Romcarbon S.A. va ține o teleconferință privind rezultatele financiare ale companiei în 2020 și planurile pentru 2021.

Teleconferinta va avea loc în limba Engleză si Română cu participarea Echipei de conducere a Romcarbon S.A.:

  • Huang Liang Neng – CEO
  • Carmen Mănăilă – Adjunct CEO
  • Cristinel Dobrotă – Adjunct CEO
  • Viorica – Ioana Zăinescu – CFO

Pentru acest eveniment îl avem ca invitat special în calitate de co-moderator pe domnul Marius Opriș, partener Ascendis.
Agenda propusă este structurată după cum urmează:

  • 10:30 – 11:00, Scurtă prezentare a rezultatelor Romcarbon S.A. pentru 2020. Realizări cheie in 2020. Planuri de viitor in 2021.
  • 11:00 – 11:50, Sesiune Q&A.
  • 11:50 – 12:00, Concluzii cheie și încheiere. Feed-back structurat de la participanți.

Analiștii, investitorii și jurnalistii care doresc să participe la teleconferință trebuie să se înregistreze în prealabil AICI

În sesiunea de Q&A se vor aborda toate întrebările trimise în pre-înregistrare și, numai în funcție de timpul disponibil, se va răspunde la orice întrebare pe agendă, care ar putea fi adresată în direct.

Teleconferința va avea loc folosind platfoma MS Teams pentru a asigura accesul, pe scară largă al diferiților investitori, analiști și jurnaliști. După pre-înregistrare, participanții vor primi un e-mail care conține toate detaliile necesare privind accesul și nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, în conformitate cu GDPR.

Persoană de contact
Nume: Mihaela Jurubiță
Poziție: Responsabil Relația cu Investitorii
Contact