Teleconferință cu analiști, investitori și jurnaliști – 18 Noiembrie 2021

Teleconferință cu analiști, investitori și jurnaliști – 18 Noiembrie 2021

Joi, 18 Noiembrie 2021, între orele 10:30-11:50, ora locală, Echipa de conducere a Romcarbon S.A. va ține o teleconferință privind rezultatele financiare ale companiei în primele 9 luni ale anului 2021.

Teleconferinta va avea loc în limbile Engleză/Română cu participarea Echipei de conducere a Romcarbon S.A.:

 • Huang Liang Neng – CEO
 • Carmen Mănăilă – Adjunct CEO
 • Cristinel Dobrotă – Adjunct CEO, manager divizii PE & Polimeri regenerati
 • Ion Ungureanu – Manager divizii PSE și PET
 • Victor Crețu – Manager divizie PP
 • Viorica – Ioana Zăinescu – CFO


Agenda propusă
este structurată după cum urmează:

 • 10:30 – 11:10, Scurtă prezentare a rezultatelor financiare ale Romcarbon S.A. pentru primele 9 luni ale anului 2021. Realizările și provocările anului 2021. Rezultatele înregistrate pe linii de afaceri și planuri pentru perioada următoare.
 • 11:10 – 11:40, Sesiune Q&A.
 • 11:40 – 11:50, Concluzii și încheiere. Feed-back structurat de la participanți.

Analiștii, investitorii și jurnalistii care doresc să participe la teleconferință trebuie să se înregistreze în prealabil fie direct pe site-ul companiei la linkul de înregistrare fie prin trimiterea unui e-mail la investor.relations@romcarbon.com – până la data de 16 Noiembrie 2021, ora 17:00, cu următoarele detalii:

 1. Numele participantului
 2. Denumirea companiei (numai dacă este cazul)
 3. Întrebări privind tema teleconferinței

În sesiunea de Q&A se vor aborda toate întrebările trimise în pre-înregistrare și, numai în funcție de timpul disponibil, se va răspunde la orice întrebare pe agendă, care ar putea fi adresată în direct.

Teleconferința va avea loc folosind platfoma MS Teams pentru a asigura accesul, pe scară largă al diferiților investitori, analiști și jurnaliști. După pre-înregistrare, participanții vor primi un e-mail care conține toate detaliile necesare privind accesul și nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, în conformitate cu GDPR.

Înregistrarea audio a teleconferinței și prezentarea vor fi disponibile pe pagina web a societatii, www.romcarbon.com, la sectiunea dedicată evenimentului.

Persoană de contact

Nume: Mihaela Jurubiță

Poziție: Responsabil Relația cu Investitorii

Contact: investor.relations@romcarbon.com